tiistai 27. lokakuuta 2015

Porrastusleikkaus

Heivaanhei!

Tällä kertaa esittelen teille leikkausmallin: ylöspäinpiteneväkehä. Eli porrastusleikkaus.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun malli on leikattu ja hiukset nostetaan vaakatasoon, niin hiukset pitenevät ylöspäin mentäessä. Tällä leikkaustekniikalla saa todella tyylikkäitä ja helppojakin tyylejä aikaiseksi. Tämän avulla hiuksiin saa ryhtiä, ja pään muotoja vähän fuskattua kivasti:) Tämän leikkauksen voi tehdä lyhkäseksi sekä pitkäksi malliksi.

Aloitetaanpas ohjeistus. Jokin aika sitten tein ohjeistuksen tasausleikkauksesta, tässä en rupea tekemään ihan niin kädestä pitäen ohjeita (nämä vapaapäivät ovat väsyttäviä ja raskaita, tai olen laiska:D )mutta selvennyksiä joihinkin sanoihin ym, saat kurkkaamalla tasausleikkauksen ohjeen:)



 JAKAUKSET JA MITTAPITUUS

 Tähänkin leikkakseen tehdään ristijako. Korvien eteen ja niskaan jätetään pienet ohuet osiot (muotolinjat) auki.
Takaosan osiosta leikataan mittapituus. Riippuen halutusta lopputuloksesta, mittapituuden voi leikata mm. tasoitusleikkaustyylillä.



 OSITUS, VETOSUUNTA JA LEIKKAUS

Tässä leikkauksessa osiot ovat pystysuorat
(tasausleikkauksessahan osiojaot olivat vaakatasossa). Kun mittapituus on leikattu otetaan keskelle päätä "ohjuri" joka leikataan nyt haluttuun mittaan. Hiusten lyhyin kohta on niskassa johon leikattiin haluttu mittapituus. Nyt haluamme hiusten pitenevän ylöspäin (porrastaen). Vedä hiusosio sormien välistä niin, että käden sisäpuoli osoittaa pois päin päästä. Nostokulma tässä leikkausmallissa on alle  90 ° kulmassa. Sormien kulmaa ja nostokulmalla voi vaikuttaa hiusten pituuteen (pituuseroihin). Mitä pienempi nostokulma ja mitä enemmän sormet ovat "makuuasennossa", sitä pidemmäksi hiukset jäävät. Uutta osiota ottaessasi ota mukaan vähän edellistä, jo leikattua osiota. Näin saat leikattavaan osioon mittapituuden.
Etene osio osiolta.




YLÖSPÄIN PITENEVÄ KEHÄLINJA

Kuvasta näkee miltä valmis leikkaus näyttää kun hiukset nostetaan vaakatasoon.




















KUVIA PORRASTUSLEIKKAUKSISTA

(kuva: www.short-hairstyles.co)

(Kuva. www.short-hairstyles.co)

(Kuva. www.short-hairstyles.co)

(Kuva : www.short-hairstyles.co)

Ite tekemäni A-linjainen leikkaus. Porrastettu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti