maanantai 30. marraskuuta 2015

Cut,Cut,Cut!

Leikkaiksia ja saksimisia!

Pöö! Niin päättyi värikurssin lisäksi ensimmäinen leikkauskurssi. Kurssista jäi hyvä fiilis, kaikkea uutta oppi paljon, ja sisäistämiseen menee varmasti aikaa! Hyvin suoriuduin tästäkin kurssista, en tiedä miten seuraavan jakson pärjää jos pitää ilman saksia elää!?!? Onneksi alkaa asiakaspalvelu piakkoin!  Ja hommasin itselleni työharjoittelupaikankin! Pääsin juuri sinne minne toivoinkin pääseväni, Tangle:en joka sijaitsee Salossa. Sielä on superhyviä tekijöitä niin värien kuin saksien parissa. Haluan imeä itseeni mahd. paljon uutta tietoa ja taitoa!...

Nyt kuitenkin niihin leikkauksiin!:)

Koetöinä meillä oli ensimmäisenä tasoitusleikkaus. Malli oli minulle ennestään tuntematon, hius oli paksua, ja luonnonkiharaa. Rohkea malli kun suostui vähän isompaankin muutokseen! :)

Seuraavana oli vuorossa naistenhiustenleikkuukoe. Kaikkea muuta sai leikata, paitsi tasausleikkausta. Minun mallillani oli vähän sitä sun tätä kehälinjaa hiuksissa, mutta se toi mukavasti haastetta, eikä ollut ainakaan tylsä!

Viimeisenä kokeena oli miesten hiustenleikkuu, mikä jännitti kaikista eniten! Sitä ei juurikaan päästy treenailemaan, mutta hyvinhän se meni. Tässäkin leikkauksessa saatiin aikamoinen ero aikaiseksi, eikö?:)

Sitten ihana Heidi tuli mulle vielä ihan vaan muuten vaan leikkausharjoitteeksi. Heidikin oli valmis suureen muutokseen, ja halusi eroon "vähän" huonokuntoisesta permispehkosta...
Valitettavasti kuvat vähän hämäriä:(

See Ya ja kuullaan taas!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti