torstai 19. marraskuuta 2015

Kiharaa ja Gaalahumua!

Heissan börjet!

Ennen. Tässä keretty jo aloittamaan föönausta
Pohjalla volyymia antavaa muotovaahtoa ja suolasuihke.
Onneksi tätä päivää ennen meillä oli koululla Nadja Jarrah-Aalto pitämässä monen tunnin GHD-suoristusrauta koulutuksen, missä opimme tekemään vaikka ja mitä temppuja pelkän suoristusraudan avulla! Luokan kesken järjestettiin kiharakampauskilpailu, ja minä lähdin tällä työllä mukaan kilpailuun:)
Viime viikonloppuna minulla oli tehtävä, suunnitella ja tehdä siskolleni Sarille kampaus ja meikki SuKoKa:n (Suomen koirankasvattajat ry) gaalaa varten. Lähdin suunnittelussa liikkeelle siitä, että jotain näyttävää, sellaista että Sari huomataan kun astuu saliin. Jotain ei arkista, eikä todellakaan tylsää. Siskoni kasvonpiirteitä miettiessäni päätin tehdä jotain kasvoille pyöreyttä antavaa. Päädyin kampaukseen, joka on muodikas, pintoja on erilaisia, suuntia löytyy erilaisia.

Lähtökohta oli normaali suomalainen koirankasvattaja. Tukka sekaisin (onneksi sentään puhdas!), karvaiset kollarit ja huppari päällä. Meikkiä harvemmin nähnyt naama, ja sitäkin harvemmin muotoilutuotteita nähnyt pehko.

Lähdin jaoittelemaan hiukset ristijakauksella, Taka- ja vasemmanpuolen föönasin luurankoharjalla mahdollisimman pöyhkeäksi, tein myös päälliosaan pientä kulmaa, jotta tavoitteeseen pääsisin. Oikean puolen föönasin aivan sieläksi kohti takaraivoa.

Föönauksen jälkeen kuumennettiin suoristusrauta! vähän siloittavaa öljyä ja kiiltosuihketta föönattuun pohjaan ja kikkuroita tekemään. Aloitin takaosasta, alhaalta kohti päälliosaa. Alhaalla käytin peruskiharaa vähän leveämmissä osissa, ylöspäin mentäessä vaihdoin puikkokiharaan sekoittaen suuntia, ja osioiden leveyksiä. etuosaan mentäessä jatkoin puikkokiharaa, seassa muutamaa peruskiharaa. Päälliosassa tein glamourkiharaa todella ohuissa osioissa sekä puikkokiharaa. Näin sain päälliosan kohoamaan föönauspohjan tuella todella kivasti ja juuri niin kuin halusinkin!
Ennen kiharoiden aukaisemista

Kun kikkurat olivat valmiit, lähdin varovasti aukaisemaan niitä, piikkikammalla sekä tyveä sormilla pöyhkien. Halusin, että kampauksessa on sähäkkyyttä, nuorekkuutta mutta kiharat ovat silti selkeitä.

Kampaus almost ready, vielä meikki ja kampauksen viime silaus edessä!

Meikkiin lähdin hakemaan Vaalealle, nuorelle, mutta aikuisikään kerinneelle naiselle(always 25 years old!) sopivaa iltameikkiä. Raikasta, mutta iltaista!
Oha se nätti <3


Sari oli hankkinut itselleen TODELLA ihanan, tyylikkään ja erilaisen gaalavaatteen. Mustankimaltelevan hihattoman, korkeakauluksisen kevyen haalarin. SE ON UPEA!
Pääsin toteuttamaan sisäistä "amatööristylistia" ja valitsemaan haalariin sopivia asusteita sekä koruja. Kampaus ja meikki olivat nyt jo valmiit nuorekkaaseen ja tyylikkääseen haalariin. 
Melkonen bööna?:)
Gaalakelpoinen sisko a'la Mira


Sliipattua pintaa, ja pyöreyttä.

Sarin tyyli herätti huomiota, yllättävän paljon! Positiivista;)
Kuva: Jari Hämäläinen

Kuva: Jari Hämäläinen
Sarin gaalakampaus ja -meikki herätty yllätyksellisen paljon positiivista huomiota. Tavoitteemme "et astu saliin näkymättömänä" toteutui;) mm. aina tyylikäs ja ajan hermolla oleva tyylitaituri Leena Sarvi- Hannikainen kehui muutamaankin otteeseen Sarin kokonaisuutta. Myös moni muu arvostamani tyylistään perillä oleva henkilö antoi kehuja. Arvostan palautetta todella paljon! En minä vielä mestari ole, mutta tiedän ainakin tehneeni jotain oikeaan suuntaan! 

Mallini on pitkä, hoikka, kaunis, upeasti itsensä kantava nainen. Mikäs olisikaan ollut parempi pohja tälle "koirankasvattajasta gaalakuntoon" operaatioon? Ei mikään!

Kiitos Sari, että sain olla päivän "ammattilainen"! Olen tyytyväinen tulokseen, kuvissa sinä oikein HEHKUT! 

Kiva jos jaksoit lukea! Jos kysymyksiä herää niin saapi kysyä, kommentoidakin saa. Kestän kritiikin :D 


Kiitos ja näkemiin!

See Ya!

Terkuin
Mira <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti